Juletur hund

Når I ankommer til Bedstemor Ann's Besøgs Bondegård, samles vi på gårdspladsen. Silkehønsene er flyttet ind i den gamle hundegård. Imens I gør Jer klar får de lige nogle brødkrummer. Nogle skal lige ind og tisse af, andre skal ind og have overtrækstøj / regntøj, huer og vanter på. Vinterstøvler / gummistøvler med tykke sokker er en god ide :-)

Når ALLE er klar fortæller Bedstemor Ann hvad dagens program er.
I går i samlet flok ned og finder julemanden nede i Bedstemor Ann´s Troldeskov. Han BURDE hjælpe med at rydde op og gøre julefint…. MEN …. Han ligger nok og SNORKER i rådyrenes foderhus… Så bliver børnene nødt til at vække ham, evt. med en julesang… Så bliver han glad :-)

I tager julemanden med hjem til Bedstemor Ann, så han kan få sin julegrød oppe på loftet. Måske skal I også have risengrød ?

Hvis børnene har små ben, har julemanden taget traktor og vogn med ned i skoven. Så bliver I KØRT hjem til gården  De STORE / LANGE ben går selv hjem. De får traktortur EFTER ridning omkring juletræet i ”ridehallen”.

Inden Julemanden får sin julegrød, må vi lige fodre heste, høns og geder. Her efter går vi ind i den opvarmede spisestue og spiser madpakker / risengrød og drikker saftevand.

Efterhånden som børnene er færdige går de på legepladsen og får et lille pusterum. Vi deler Jer op i hold af ca. 20, som går over og kigger på køer, grise og får sammen med julemanden. Derefter rider de rundt om juletræet i den jule pyntede ridehal. De store først. Så er der GOD tid, til at skifte de små og de skal ikke lege/vente så længe ude på legepladsen. Når de små så rider, kører julemanden traktortur med de store.

Herefter samles ALLE til Bedstemor Ann´s julekage med kanel og æbler i den varme spisestue. Der er igen saft til børnene og kaffe, the, expresso, cafe latte, cappuccino, varm chokolade eller wienermelange til de voksne :-)

Julemanden kommer forbi med godteposer, som I får med hjem som afslutning på dagen. ( så kan forældrene selv vælge tempoet, om godteposerne skal gemmes til fredag /slikdag, om der er ting deres børn ikke må få osv. ) HVIS de voksne har været SØDE, er der også godteposer til dem :-)

Prisliste for institutioner

Bedstemor Ann´s Juletur uden bus

00 - 20 pers.

Børn eller forældre

Pris excl.​

3200,00 kr.

Moms.

800,00 kr.

Pris incl.

4000,00 kr.

Bedstemor Ann´s Juletur uden bus

20 - 40 pers.

Børn eller forældre

Pris excl.​

4000,00 kr.

Moms.

1000,00 kr.

Pris incl.

5000,00 kr.

Bedstemor Ann´s Juletur uden bus

40 - 60 pers.

Børn eller forældre

Pris excl.​

4800,00 kr.

Moms.

1200,00 kr.

Pris incl.

6000,00 kr.

Bedstemor Ann´s Juletur uden bus

60 - 80 pers.

Børn eller forældre

Pris excl.​

5600,00 kr.

Moms.

1400,00 kr.

Pris incl.

7000,00 kr.

Priserne er incl. rundvisning, ridetur, saft, kaffe, the, kage og evt. traktortur. Pædagoger betaler ikke

Vedr. Transport - Spørg efter bustilbud​

Bedstemor Ann's Besøgs Bondegård
Lille Fjellenstrupvej 25
3250 Gilleleje

Giv børnene en dejlig dag på landet

Det er en hel speciel oplevelse for et barn at klappe dyr, tumle rundt i græsset og spise frokost i solen. Datoer for "private" arrangementer finder du under "VIGTIGE DATOER" under punktet : Udflugt for børnefamilier :-)

mariehøne

​Børnehave/Vuggestue/dagpleje

For Institutioner og andre større grupper er e-mail er den hurtigste kontaktform, da vi ikke har telefonen med ude hos de besøgende og dyrene.

Bedstemor Anns Besøgs Bondegård

Lille Fjellenstrupvej 25

3250 Gilleleje

Tlf.: 23 70 50 34

E-mail: bedstemorann@mail.dk

CVR: 26283442

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage vedr. det praktiske.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt