Familieudflugt på bondegård er perfekt underholdning for børn

Velkommen til Bedstemor Ann’s Besøgsbondegård! Her har I mulighed for en rigtig familieudflugt. Vi tilbyder en masse forskellige aktiviteter til jer som familie. Vi har underholdning for børn, så de får en sjov og oplevelsesrig dag. Vi er beliggende i Gilleleje nær Gribskov i Nordsjælland, men vi har besøgende fra hele Sjælland.

Man kan komme de dage, der annonceres på Facebook – her vil der dog også være andre gæster på bondegården. Man kan også invitere familien, vennerne, mødregruppen eller noget helt andet og så have bondegården for sig selv.

Vi tilbyder ideel underholdning for børn

Hold altid øje med vores Facebook-side, hvor vi annoncerer vores underholdning for børn og åbne besøgsdage. Hvis i liker vores Facebook-side vil I automatisk blive informeret om særlige arrangementer – herunder børneunderholdning til fastelavn, halloween eller påsken, hvor påskeharen kommer på besøg. Derudover er mulighed for familieudflugt i eksempelvis efterårsferien og vinterferien, når I har fri. 

Der er naturligvis også juleunderholdning i december måned, hvor julemanden kommer på besøg.​

Ved familieudflugt til vores bondegård tilbyder vi underholdning af børn i form af guidet dyreguide, hjemmelavet kage og saft, ponyridning, traktorture og meget andet.

Kontakt os for at bestille en familieudflugt hos os

I er altid velkommen til at kontakte os på SMS for at høre mere om vores underholdning for børn eller for at bestille en familieudflugt. Vi kan være svære at få fat på, hvis du ringer. Vi synes det er uhøfligt at tale i telefon, når I er her – I fortjener nærvær, når I nu har afsat dagen til en familietur med hygge og afslapning.

Skriv en SMS til os på telefon 23 70 50 34 eller send en e-mail til bedstemorann@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Læs mere her om:

udflugtjpg

Bedstemor Ann's Besøgs Bondegård
Lille Fjellenstrupvej 25
3250 Gilleleje

Giv børnene en dejlig dag på landet

Det er en hel speciel oplevelse for et barn at klappe dyr, tumle rundt i græsset og spise frokost i solen. Datoer for "private" arrangementer finder du under "VIGTIGE DATOER" under punktet : Udflugt for børnefamilier :-)

mariehøne

​Børnehave/Vuggestue/dagpleje

For Institutioner og andre større grupper er e-mail er den hurtigste kontaktform, da vi ikke har telefonen med ude hos de besøgende og dyrene.

Bedstemor Anns Besøgs Bondegård

Lille Fjellenstrupvej 25

3250 Gilleleje

Tlf.: 23 70 50 34

E-mail: bedstemorann@mail.dk

CVR: 26283442

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage vedr. det praktiske.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt