Nyheder

Som noget HELT nyt er vi begyndt at afholde events for private børnefamilier. Det er udfordrende og hamrende sjovt.


Oktober 2015 opstartede vi en Halloween Event, hvor vi lavede græskarmænd, pyntede græskar cupcakes, gik i fakkeltog ned til vores lille sø, hvor vi stødte på den "Døde Skrædder". Han led en frygtelig skæbne og går igen her på stedet... Han fortalte sin grufulde historie imens vi spiste afrevne fingre ... GYSS... Vi kørte hjem i traktor og vogn langs fakler og græskarmænd med lys i. Godt hjemme igen indtog vi græskarsuppe og de fint pyntede Halloween Cupcakes.

Ved juletid finder vi julemanden nede i Troldeskoven.


Julemanden deler godteposer ud til alle de SØDE børn, der har skrevet ønskesedler. Julemanden kører os hjem i traktor og vogn til Bedstemor Ann, hvor vi fodrer dyrene udenfor, inden vi går ind og spiser risengrød. Bagefter rider vi indenfor i den julepyntede ridehal, rundt om juletræet, forbi julemandens kane med rensdyr og kigger/ fodrer dyrene derovre. Dagen afsuttes med at vi spiser julekage og drikker saftevand...

Find julemanden hos Bedstemor Ann

Når I ankommer hos Bedstemor Ann, samles vi på gårdspladsen. Hunden ”Prop” står og tager imod os i sin hundegård. ”Prop” får leverpostejshapsere, imens I gør Jer klar. Nogle skal lige ind og tisse af, andre skal ind og have overtrækstøj / regntøj, huer og vanter på. Vinterstøvler / gummistøvler med tykke sokker er en god ide :-)


Billetter til ”Find Julemanden” : 75 kr. pr. person

Børn under 1 år GRATIS

Når børnene har udfyldt deres ønskesedler, går I samlet ned og finder julemanden i Bedstemor Ann´s Troldeskov. Han BURDE hjælpe med at rydde op og gøre julefint…. MÆEN …. Han ligger nok og SNORKER i rådyrenes foderhus… Så bliver børnene nødt til at vække ham, evt. med en julesang… Så bliver han glad :-)

Hvis I afleverer Jeres ønskeseddel til ham, giver han en godtepose J Julemanden er VILD med ønskesedler…

I tager julemanden med hjem til Bedstemor Ann, så han kan få sin julegrød oppe på loftet.

Men inden han får sin grød, går vi en runde og fodrer dyrene… Når man bor på en bondegård, skal man sørge for at ALLE dyrene får mad først.

Der vil være mulighed for at tilkøbe rideture 2 gange rundt om juletræet for 20 kr.

Dagen afsluttes med at julemanden kører traktortur ned over gårdens marker : 10 kr. pr. person

”Find Julemand” m. godtepose
Fodring med Julemanden
Risengrød m. kanelsukker og smørklat
Saft, kaffe, varm cacao, gløgg eller the…
Rideture rundt om juletræet
Traktortur
Julekage med æble og kanel

Tilmelding og evt. bestilling af juletræ : senest 3 dg. i forvejen på mail : bedstemorann@mail.dk eller sms : 23 70 50 34

Vi kvitterer når vi har modtaget Jeres bestilling :-)

Bestilling:

Bedstemor Ann´s Besøgs Bondegård ApS
Ll Fjellenstrupvej 25
3250 Gilleleje

Tlf: 23 70 50 34
Mail : bedstemorann@mail.dk

Påsken nærmer sig og rygterne fortæller at Påskeharen er på trapperne, og at den vil invitere til påskeharefest i vores troldeskov.

Den vil pynte skoven med chokoladepåskeharer og balloner... Vi vil også kigge på kyllinger inde i ægget, høre dem hakke og pippe i rugemaskinen...Man er velkommen til at spise medbragte madpakker i vores opvarmede spisestue, hvor der er fri kaffe, the, cafe latte, Capucino, osv. + saft til børnene...Vi bager også troldekage og Chokoladekage hvis I har lyst... Drikke og kage er uden beregning = gratis... Vi har 3 lækre toiletter + 2 puslepladser... tørreskab og tørretumbler... Ekstra tøj / flyverdragter / fodtøj hvis det kniber... 1 Barnevogn og 1 klapvogn er også på lager.... Mikroovn til at varme mælk og babymad...

Fastelavn ..

..blev der slået katten af tønderne ovre i ridehallen, som var pyntet med balloner, serpentinere og farvet lys. Tønderne var genstridige og vi måtte invitere forældrene med på løjerne...​

Bedstemor Ann's Besøgs Bondegård
Lille Fjellenstrupvej 25
3250 Gilleleje

Giv børnene en dejlig dag på landet

Det er en hel speciel oplevelse for et barn at klappe dyr, tumle rundt i græsset og spise frokost i solen. Datoer for "private" arrangementer finder du under "VIGTIGE DATOER" under punktet : Udflugt for børnefamilier :-)

mariehøne

​Børnehave/Vuggestue/dagpleje

For Institutioner og andre større grupper er e-mail er den hurtigste kontaktform, da vi ikke har telefonen med ude hos de besøgende og dyrene.

Bedstemor Anns Besøgs Bondegård

Lille Fjellenstrupvej 25

3250 Gilleleje

Tlf.: 23 70 50 34

E-mail: bedstemorann@mail.dk

CVR: 26283442

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage vedr. det praktiske.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt